A mai nap Noémi, Szemirámisz, Tábita, Vaszilia, Csilla, holnap Adalberta, Fortuna, Héla, Ilka, az elkövetkezendő pár napban pedig Bojána, Debóra, Egberta, Fidélia, Gyöngyvirág, Honória, Melióra, Nedda, Ajnácska, Ervina, Euniké, Alda, Peregrina, Petúnia, Pinty?ke, Tullia, Zita, Dorisz, Fedóra, Valéria, Albertina, Roberta, Tertullia, nevű női ismerősei ünneplik névnapjukat.
virágküldés >>   Kecskemét
Virágküldő partnerünk adatai >>
Bolt neve: Attila Virágszalon
Cím: 6000 Kecskemét,
Korona u. 2
Telefon: +3620 422 44 31
Weboldal: www.attilaviragszalon.hu
Email: attila@attilaviragszalon.hu
Kapcsolat: hétfőtől szombatig:8.00-20.00ig
vasárnap:10.00-18.00-ig
Virágboltról: Attila Virágszalon a város szívében!
Ne feledd idén minden nálunk vásárolt termék díszcsomagolása ajándék!Az oldalon megadott árak tartalmazzák a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül! Ezen kívül eső kiszállítások esetén az ár változhat! Minden virágos??

Facebook: attilavirágszalon, nyomj egy lájkot!

Fizetés:
A www.attilaviragszalon.hu oldalon paypal rendszerrel vagy banki átutalással lehetséges!

Fehér Liliom

Fehér Liliom

Illatos fehér liliom a tavaszias barkával és a fehér apró virágokkal eleganciát sugároz! Az eukaliptuszos lezárás kiemeli a liliom fontosságát! Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 5 490.- Ft

Ár: 5 490.- Ft

Love

Love

A név magáért beszél. Pár szál vörös rózsa elmond mindent! Természetesen a csokor más színű rózsából is kérhető!Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 5 990.- Ft

Ár: 5 990.- Ft

Calla

Calla

Ha elegánsat és különlegeset keres a színes calla a tökéletes választás! A lágydrót megjelenítésével még egyedibbé varázsolható a csokor. Több színben rendelhető! Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 6 250.- Ft

Ár: 6 250.- Ft

Punch

Punch

Nyári szín kavalkád, sok-sok illatos kiegészítővel. A mezei hatású csokor több színösszeállításban kérhető.Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 6 390.- Ft

Ár: 6 390.- Ft

sweet

sweet

Kellemes pasztell nyári csokor kis rózsából és alstomeriaból. a kis rózsa mellett az eucaliptus ágacskák is kellemes illatot kölcsönöznek a csokornak.Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 6 490.- Ft

Ár: 6 490.- Ft

Summer

Summer

Nyári, mezei, színes, egyedi, illatos…Kell ennél több? Kérd a csokrot kedvenc színeiddel! Az ár tartalmazza a kiszállítást Kecskemét várostáblán belül.Amennyiben az adott cím ezen kívül esik, az ár változni fog!

Ár: 6 490.- Ft

Ár: 6 490.- Ft

összesen 6 találat