Jognyilatkozat
 


1. az orszagvirag.hu weboldal és a hozzájuk tartozó aloldalak (tobábbiakban: weboldalak) a team PiaRsoft - továbbiakban: Tulajdonos- tulajdonát képzik. Az egyes aloldalak zavartalan használati joga partnereinket - továbbiakban: Szerkesztők- illetei meg. Az aloldalakon feltüntetett tartalomért felelősséget a Tulajdonos felelősséget nem vállal.

2. a weboldalaokn közzétett információk és áran tájékoztatü jellegűek, azok módosítási jogát mind a Szerkesztők fenntartják.

3. a weboldalakon feltüntetett árak a vásárló által fizetendő árat jelentik

4. A weboldalak tekintetében az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az adott aloldalakon használati joggal rendelkezők minősülnek szolgáltatónak.

5. Az oldalról származó bármilyen adat felhasználása és más helyen való publikálása csak a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

6. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Ptk. (1959.évi IV. tv.) valamint a csatlakozó törvények és kormányrendeletek az irányadóak.